Stefan Klausholm Pedersen

Restaurant AKKC by MEST & Mad Med MEST
Begge virksomheder ejes af Stefan Klausholm Petersen, Mette Nygaard Klausholm og Michel Lycoops. I 2021 etablerede vi Restaurant AKKC by MEST og overtog forpagtningen af restaurationen i Aalborg Kongres og Kultur Center.

Her serviceres alt lige fra koncerter, kongresser, møder, fester og messer. Mette, Stefan og Michel har en vision om, at tage det bedste fra Mad Med MEST og tidligere virksomheder med Nordjyllands største restaurationsvirksomhed Restaurant AKKC by MEST. Der er et kæmpe potentiale i huset – her kan vi udfolde vores kreativitet og nytænkning, når vi byder flere tusinde gæster indenfor.

Mad Med Mest leverer frokostordninger til virksomheder i Aalborg og oplandet. Virksomheden er etableret i 2018 og har i de seneste år udviklet sig og løbende udvidet deres kapacitet, så vi i dag leverer til 2000 personer dagligt. Virksomheden har stort fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed.

Begge virksomheder springer fra Restaurant MEST, som Mette og Stefan åbnende i 2010 og solgte i 2014. Her drev de en lille bistro, som hurtigt blev et populært spisested. Restauranten blev også tildelt flere priser – herunder særprisen ”Bistro” ved årets Gericke 2012 og ”Årets Brasseri” i den danske spiseguide 2013. Senere har de i en årrække drevet Svalegaarden MEST i Hasseris, hvor der har været afholdt bryllupper og andre private fester.