Kim Holmgaard

Tegee-dan på verdenskortet
Kim Holmgaard er indehaver af Tegee-dan der i over 30 år har handlet med kvalitetsbilplejeprodukter i Verdensklasse, hvilket gør Tegee-dan til Danmark førende leverandør og producent indenfor klargøring og autopleje. Tegee-dan har unikke plejeprodukter til alle former af køretøjer, fly og skibe og fælles for alle produkterne er, at de er effektive, drøje i brug og opfylder alle miljø-bestemmelser.

Fra eksperter til eksperter
Fra eksperter til eksperter Da Tegee-dan i 2009 tog sprayprodukter fra Caramba ind i sortimentet, var det for at tilfredsstille efterspørgslen fra eksisterende kunder, som manglede kvalitetsprodukter til smøring og pleje.

Efter at have forhandlet det tyske mærke i fire år opstod muligheden for at skabe sit eget mærke. EXO så dagens lys i slutningen af 2013, og siden har produktserien udviklet sig i høj fart, til i dag at have mere end 50 forskellige produkter. Den bedst kendte er universalolien EXO 9, som fjerner rust og løsner snavs, fortrænger fugt og har smørende egenskaber.

Tegee-dan tilbyder produkter, der er skabt med den højeste standard for kvalitet og ydeevne, og som er designet til at give dine køretøjer den ultimative pleje. Bilpleje gør mere end bare at få dine kunders biler til at skinne. Det forlænger også bilernes levetid, og er derfor en værdifuld service, du kan tilbyde dine kunder.