Danny Skinbjerg

Vores Historie
I 1967 grundlagde Jens Skinbjerg det der dengang hed “Kærby Biler” beliggende på Magsvej i Aalborg.

Efter knap 30 år i Kærby valgte Jens i 1995 – i samarbejde med sin søn Danny Skinbjerg 50/50 – at starte Skinbjerg Auto, som fik til huse på den nuværende adresse på Hjørringvej i Nørresundby.

I 2002 udvidede vi med 1000 kvm udstillingshal, hvilket betyder at vi nu har et langt større udvalg af flotte brugte biler.

Hos Skinbjerg Auto forhandler man alle typer biler – nye såvel som brugte. Dog har Jens’ og Dannys personlige interesse og forkærlighed for amerikanske/specielle bilmodeller altid sat sit præg på sortimentet.

I 2008 valgte vi at bygge et helt nyt værksted med modtagelse og kunde lounge, hvor kunderne kan slappe af mens de kan se deres bil blive serviceret i trygge og kyndige hænder.

I 2012 valgte Jens Skinbjerg i en alder af 67 år. Pensionen fra bil forretning og bruger i dag tiden på vedligeholdelse af DS udlejnings ejendomme.

I 2022 og 2023 har Danny Skinbjerg inddraget gode medarbejder i virksomheden, heraf salgschef Henrik Østergaard med 10% ejerdel og værkfører med 10% ejerdel.

I dag er Skinbjerg Auto et moderne bilhus med fokus på kunderne.

Har vi ikke den bil du står og mangler, finder vi den..! Vi har eget værksted, salg, leasing og udlejning af biler og varebiler.